Meie pere aasta kokkuvõte piltides

Omapärane 2020. aasta hakkab lõpule jõudma ning seega on sobilik vaikselt ka kokkuvõtteid teha. Kuigi üldiselt võib viimased 12 kuud võtta kokku sõnadega “lappes-lappes, hei,” siis õnneks jääb meie pere jaoks kaduvat aastat meenutama ka päris mitu olulist tähist, nagu näiteks oma kodu soetamine, väikse preili 1. sünnipäev ja peremehe autolubade omandamine.

Nüüd aga juba täpsemalt piltide keeles👇

Jaanuar

2020 algas rahulikult ja paljulubavalt. Näiteks võisid ilma maskita kinos käia ja kerge köhatus saalis ei pannud sind surmahirmu tundma. Pildil mina väikse preiliga “Emme ja Beebi” kinopäeval.

Veebruar

Kui oled juba mitu kuud kalli Eestimaa talvises kaamoses veetnud, tekib ikka kihk ja huvi ka pisut välismaale piiluda. Aga noh, meie reisiplaanid õnnestusid sel aastal umbes sama palju, kui allnähtav katsetus Plika passipildist😄.

Märts

Noh, teate küll. Tuli mingi viirus ja kodust välja minna ei tohi. Kui algul oli kodus lebotamine isegi päris mõnus…

Siis ühel hetkel hetkel hakkas aju juba pisut suitsema…

Aprill

Seega proovisime natuke ka õues käia, aga vähemalt pisipõnnis see eriti suurt vaimustust ei tekitanud😄.

Kogu eriolukorra ajal seiklesime ka kinnisvaraturul ja aprilli lõpuks oli pärast pikki ponnistusi oodatud hetk lõpuks käes – päris oma kodu võtmed!

Mai

Vaikselt tuli päike välja ja hakkas õues soojemaks minema. Sellega muidugi kaasas ka parem tuju ja suurem energiahulk. Samuti hakkasime uues kodus vaikselt sisse elama🏠.

Juuni

Suvi algas meie pere jaoks pidulikult. Jõngermann jõudis 10. elukuuni ning siinkirjutaja suutis lõpuks lunastada kauaoodatud autojuhiload – pidupäev missugune!

Juuli

Juulis sai peaaegu normaalset elu elada ning rannailma ja kohvikuid nautida.

August

Augusti üks highlighte oli kahtlemata plikapõnni 1. sünnipäev. Toona ei olnud mitukümmend külalist veel tabuteema ja isegi kui peo peaosaline esimese tunni üritusest maha magas, sai ta hiljem nii palju kinke, et viimased neist avasime alles vahetult enne jõule😄.

September

Septembris pidime vaikselt jälle tubasemate tegevuste peale üle minema…

Oktoober

Kui esimesed pätserdused tegid väike päntajalg juba septembri lõpus, siis oktoobris sai meie neljajalgsest lõplikult kahejalgne – nüüd sai igale poole omal jalal minna! (Välja arvatud siis, kui jalad ära väsisid ja emme/issi tütrekese ikkagi süles koju pidid tassima😄).

November

Novembris käisime veel natuke kohvikutes ja hakkasime vaikselt päkapikke ootama…

No halloo, jõuluvana, kaugel oled?

Detsember

Kui jõuluvana lõpuks kohale jõudis, siis tervitas pere pisim teda algselt nutukooriga, aga pika peale kõlbas juba ka vaikselt ühes toas viibida. Sõbrapilti punases kuues mehega siiski väike plika teha ei lubanud😄.

Umbes-täpselt selline see meie leibkonna aasta pildikeeles kokkuvõetuna siis oligi. Loodetavasti 2021 pakub meile alustuseks seda rõõmu, et see k-tähega viirus enam-vähem kontrolli alla saadakse ja küll siis kõik muu riburadapidi järgi tuleb:). Omalt poolt soovime teile kõigile mõnusat aasta lõppu ja uue aasta lubadusena lubame ka siia blogisse jälle pisut tihedamalt jõuda😊.

Meie pere tegemistel saad silma peal hoida ka Instagramis ja Facebookis.

Lisa kommentaar